Recenzije o E-Energy

 • Ivan
  Kupio sam utičnicu E-Energy kako bih nekako smanjio račune za struju. Nisam to očekivao, ali već sljedeći mjesec počeo sam puno manje plaćati svjetlost. Uređaj je vrlo kompaktan i ne kvari opći izgled soba. Korištenje utičnice je što jednostavnije. Svatko se može nositi s tim. A blagodati aplikacije mogu se vidjeti već sljedećeg mjeseca.
  E-Energy
 • Nikolina
  Već pola godine koristim E-Energy i jednostavno sam zadivljen kako ova poslovnica radi svoj posao. Počeo sam plaćati pune lipe za struju. Uštedeni novac napokon se može potrošiti na nešto korisno. Svakako preporučujem utičnicu.
  E-Energy
 • Zoran
  Moj je prijatelj nedavno kupio ovu poslovnicu. Način na koji je sanjao račune za struju naprosto me šokirao. Općenito, i ja sam je kupio. Nije požalio ni kap. E-Energy stvarno pomaže uštedjeti novac.
  E-Energy
 • Ivan
  Ovaj sam uređaj kupio ne samo da bih uštedio na laganim računima. Najviše od svega želio sam da uređaji dulje traju upravo zbog ispravne raspodjele opterećenja na mreži. Više ne patim od naglih nestanka struje. I lijep bonus - sa E-Energy sada plaćam puno manje električne energije.
  E-Energy
 • Dino
  Nikad ne bih pomislio da bi tako nešto moglo početi štedjeti moj novac. Utičnica E-Energy ionako nije skupa, a nakon mjesec dana, zahvaljujući ušteđenom novcu, njezin se trošak u potpunosti isplatio. Savjetujem svima da kupe ovaj uređaj!
  E-Energy
Korisnička ocijena E-Energy
4.8
25