Utičnica za uštedu energije

Utičnica E-Energy u Bazenu

Utičnica E-Energy
269Kn538Kn
4.825

Naručiti E-Energy

Popust -50%

Kako naručiti E-Energy u Bazenu

Mnogi se pitaju je li prodajna mjesta u Bazenu na prodaju. Jedinstveni uređaj koji vam omogućuje uštedu električne energije možete kupiti samo na službenim web stranicama. Da biste mogli kupiti E-Energy pomoću obrasca za narudžbu, navedite svoj telefonski broj i ime. Nakon toga, u bliskoj budućnosti, upravitelj će vas nazvati kako bi dogovorio dostavu i savjetovao se o prijavi i pojasnio detalje narudžbe. Napominjemo da plaćanje dostave nakon primitka paketa od kurira ili poštom narudžbe jamči sigurnost sredstava. Požurite da naručite E-Energy s popustom, jer sada postoji popust od 50%. Trenutna cijena utičnice je 269Kn.

Kako kupiti u Bazenu E-Energy

Naručite E-Energy u Bazenu već danas

Utičnica za uštedu električne energije E-Energy prodaje se u Hrvatskoj. Međutim, mnoge zanima kako se ovaj uređaj može kupiti od Bazenua. Jedini način kupnje prodajnog mjesta je naručivanje na službenim web stranicama. Ostavite zahtjev na našoj web stranici s naznakom svojih osobnih podataka, a zatim odaberite način isporuke. Pozvat ćete vas da pojasnite sve potrebne detalje narudžbe. Hrvatska i Bazen dostupni su za naše područje dostave. Danas postoji popust od 50%, imajte vremena za kupnju po sniženoj cijeni. Kupite inovativan uređaj koji štedi električnu energiju. Požurite i kupite E-Energy za samo 269Kn. Napominjemo da je moguće da Bazenu plati paket nakon što ga primi u ruke u pošti ili od kurira. Cijena slanja paketa putem kurira na adresu koju ste naveli može se razlikovati ovisno o gradu u kojem živite. Da biste kupili E-Energy, slijedite jednostavne korake:

 1. Ispunite obrazac na web mjestu;
 2. Pričekajte povratne informacije od operatera;
 3. Narudžbu platite nakon što je primite poštom ili kurirom.

A ovdje je i utičnica koja vam omogućuje značajnu uštedu na računima za struju.

Ostali gradovi u Hrvatskoj u kojima možete kupiti E-Energy

Gradovi u Hrvatskoj u kojima možete kupiti E-Energy

E-Energy u ZagrebuE-Energy u Dubrovniku
E-Energy u RijeciE-Energy u Splitu
E-Energy u ZadruE-Energy u Osijeku
E-Energy u BoluE-Energy u Malom Lošinju
gradovi u Hrvatskoj

Recenzije o E-Energy u Bazenu

 • Ivan
  Kupio sam utičnicu E-Energy kako bih nekako smanjio račune za struju. Nisam to očekivao, ali već sljedeći mjesec počeo sam puno manje plaćati svjetlost. Uređaj je vrlo kompaktan i ne kvari opći izgled soba. Korištenje utičnice je što jednostavnije. Svatko se može nositi s tim. A blagodati aplikacije mogu se vidjeti već sljedećeg mjeseca.
  E-Energy
 • Nikolina
  Već pola godine koristim E-Energy i jednostavno sam zadivljen kako ova poslovnica radi svoj posao. Počeo sam plaćati pune lipe za struju. Uštedeni novac napokon se može potrošiti na nešto korisno. Svakako preporučujem utičnicu.
  E-Energy