Upute za korištenje E-Energy

Kako se koristi utičnica E-Energy

Utičnica za uštedu energije E-Energy inovativan je proizvod dizajniran prema svim najnovijim standardima. Njegova primjena je izuzetno jednostavna i jednostavna. Naći će svoje mjesto u apsolutno svakom domu i dostupan je za kupnju u Hrvatskoj. Utičnica se isporučuje u zaštitnom pakiranju, zajedno s uputama za uporabu i svim tehničkim specifikacijama. E-Energy samo treba uključiti u redovite utičnice u kući, koje su povezane na cijelu mrežu.

Područje primjene Učinkovitost
U normalnoj kućnoj utičnici s lošim ožičenjima pedeset%
U uobičajenoj kućnoj utičnici s dobrim ožičenjima 80%
U produžnom kablu jedna stotina%

Kome treba ovaj proizvod

Kako koristiti utičnicu E-Energy i spremiti

Utičnica je savršena za one koji žele svjesno pristupiti potrošnji energije. Ovaj proizvod izvrsno štedi energiju, što se može vidjeti na računima za struju. Očitavanja brojila smanjit će se za 30% - 50%. To će biti izvrsno rješenje za one koji imaju problema s padovima napona u kući ili čestim lomljenjem električnih uređaja. Uz to, utičnice su savršene za bilo koji dekor.

Kontraindikacije za uporabu uređaja

Utičnica je kontraindicirana za one koji imaju kuću koja je već opremljena uređajima za uštedu energije. Neće biti smisla kupovati one koji žive u vrlo starim i trošnim kućama. U pravilu je ožičenje u njima vrlo staro i ima kvarove. Učinak njegove upotrebe neće biti tako jak. Izvrsno rješenje bilo bi zamijeniti ožičenje u kući, a tek onda koristiti utičnicu. Te će se investicije isplatiti za 4 mjeseca.